dvweb.hu /

Medencefedés: mindenki megtalálhatja a kedvére való típust

Ha már eldöntötte, hogy úszómedencéjét korszerű medencefedési technológiával fedi le, de nem tudja melyik típus felel meg leginkább ízlésének és igényeinek akkor az Alukov termékei között bizonyára Ön is megtalálja a legmegfelelőbb típust.

Azure medencefedés

Az Alukov AZURE típusú  medencefedése három különböző formában készül:  Azure Uni (magasabb klasszikus vonalvezetésű forma), Azure Flat (alacsonyabb kosárgörbe keresztmetszetű) és Azure Angle (íves és szögletes forma ötvözete).

AZURE Uni Kompakt medencefedes

Alacsony típusú medencefedés

Alacsony típusú medencefedések azon vásárlók körében népszerűek, akik fontosnak tartják a ház és környezete által nyújtott panoráma megőrzését.

alacsony medencefedes

Középmagas típusú medencefedések

A középmagas megoldások elegendő helyet biztosítanak a vízi játékokhoz és a lazításhoz a medence partján. Középmagas típusú medencefedés, észszerű kompromisszumok mentén ötvözi az alacsony és magas típusú medencefedés előnyeit.

Magas típusú medencefedés

A magas típusú medencefedések elegendő helyet biztosítanak nem csak az úszáshoz, de a családnak és barátoknak is egy kellemes beszélgetéshez. A magas típusú medencefedés tökéletes választás, ha szeretné, hogy szabadtéri medencéje rendelkezzen a beltéri medence szinte összes funkciójával, és a lefedés mobilitása további előnyt jelentsen.

magas medencefedés

Spa medencefedés

A szabadtéri masszázsmedence egy nagyszerű kiegészítője otthonának, de csak akkor tudja használni, ha a hőmérséklet és az időjárás megengedi. A spa típusú medencefedés biztosítja, hogy a masszázsmedencéjét időjárástól függetlenül használni tudja.

A cikk eredeti és bővebb verziója a TermálFürdők oldalon olvasható.

FILED UNDER : Ingatlan