Jules Kounde Sevilla

dvweb.hu /

Jules Kounde a Chelsea új célpontja

A Chelsea és Jules Kounde közötti kölcsönös érdeklődés nem is lehetne szorosabb. Egy tavaly nyári sikertelen ajánlatot követően a londoniak ismét bejelentkeztek a francia védőért, és úgy tűnik, Kounde nyitott az átigazolásra. Kounde az elmúl két szezon során a spanyol bajnokság legjobb középhátvédjei közé nőtte ki magát.

A Diario AS szerint az átigazolása már csak idő kérdése – ahogy egy másik tényező is. A Sevilla sportigazgatója, Monchi eltökélt abban, hogy még Kounde távozása előtt egy új középső védőt szerezzen. Középső védő társa, Diego Carlos már a nyáron elhagyta a klubot az Aston Villa kedvéért, és mindkettőjük elvesztése anélkül, hogy bárkit hoznának, jelentősen megnehezítené Monchi dolgát.

Az AS szerint az átigazolási piac jelenleg megbénult, és ennek következtében Kounde átigazolása várakozó állásponton van. A Marseille védőjét, Duje Caleta-Car-t említik lehetséges pótlásnak.

Amennyiben a Sevilla jelentős összeget kap Koundéért, valószínűleg más csapatok is hajlamosabbak lesznek magasabb összeget követelni a klubtól. Monchi a piac hozzáértő szereplőjeként újra és újra bebizonyította, hogy szakértő módon dolgozik az átigazolási piacon.

FILED UNDER : Sport