dvweb.hu /

Ázsiai körutazások

Thaiföld

Thaiföld rengeteg látnivalót kínál a látogatóknak, így a körutazások sora is végtelen. Érdemes a körutazást egy kis üdüléssel összekötni valamelyik üdülővárosban, Phuketen, Pattayán vagy akár a mesébe illő Koh Samui szigetén. Ha már Thaiföldön jár akár Bali szigetét is megnézheti a Bali körutazás, Thaiföld üdülés körutazás keretében. A nagy thai körutazás bemutatja az ország legszebb vidékeit, hajókázhatunk a Mekong folyón, és a Kwai folyón, megnézhetjük az Arany háromszöget és nyaralással fejezhetjük be utazásunkat. A program extrák keretében vitorlás bérlés is lehetséges.

Koh Samui

India

India az örök titokzatos, most megmutatja néhány titkát, a mesés aranyháromszög területére több körutazás is specializálodott, melyekből néhány Goán töltött vakációval egészíti a körutazás során szerzett élményeket. India csodás misztikus világa most elérhető a Taj Mahaltól a Himalájáig körutazás által, mely garantáltan egy felejthetetlen és életre szóló utazás mindenkinek.Indiai utazását összekötheti egy rövid országjárással Nepálban, hogy a két külön világ egy utazásban kapjon helyet.

Varanasi, India

Kína

Kína vitathatatlanul egy külön világ van akit vonz, van aki furának tartja, de kivétel nélkül mindenkit érdekel Kína.Ezt az érdeklődést próbálja kiszolgálni a számos kínai körutazás. A Kína óriáskörút bár ezt a nevet kapta, minden erőfeszítésére sem tudja bemutatni Kína összes csodáját, hiszen erre egy hónap is kevés lenne. A körút olyan világhírű helyeket érint, mint Peking, a Kínai Nagy fal, Sanghaj és a Tiltott város.

Hong Kong

Izrael

Izrael a világ egyik legmisztikusabb országa, járja be a legfőbb biblia helyszíneket a Szent Föld körutazás keretein belül, csodálja meg Nazaret, Jeruzsálem, Netanya tájait és szépüljön a Holt tengeri szap segítségével. Kösse össze Izraeli körutazást Jordán körutazással, így két legyet üthet egy csapásra, sőt mivel a program utolsó éjszakáján a szállás az egyiptomi Taba-ban van, így egyszerre három országot is meglátogathat.

Tel Aviv

FILED UNDER : Utazás