Hotel Bahia Del Sol Santa Ponsa

dvweb.hu /

Hotel Bahia Del Sol Santa Ponsa

Santa Ponca már majdnem teljesen összeépült a közismert nyaralóhellyel Magaluffal. Itt végestelen-végig hotelek, bárok és szórakozóhelyek vannak a turisták szórakoztására. Az üdülőváros kiváló minőségű, kék zászlós stranddal is büszkélkedhet, melyen majdnem az összes vízi sportot ki lehet próbálni. A strand nagyon biztonságos, zuhannyal és mosdóval van felszerelve. Mozgássérülteknek is könnyedén elérhető. 3 tökéletes minőségű golfpálya várja a golfozni vágyókat Santa Ponsában ha Mallorca szigetén se szeretne lemondani kedvenc sportjáról.

A Hotel Bahia Del Sol négycsillagos szálláshely a csodás Santa Ponsa-i tengeröböltől néhány méterre épült, nagyon elegáns, stílusos szálloda. Emelt szintű, luxuskörnyezetbe érkezik a vendég.

Az elhelyezés igen szépen berendezett légkondicionált tágas szobákban történik melyekhez márványburkolatú fürdőszoba, TV, széf, minibár, medencére néző erkély és résztengeri kilátás várja a szoba lakóit. A hotel nagyon kedvező a családosan érkezőknek, úgy az elhelyezkedése mint a kedvezmények miatt is.

Hotel Bahia Del Sol Santa Ponsa

A központi, széles homokos strand pár száz méterre található. De aki nem a tengert választja, annak egyedi élményben lehet része a szálloda üdvarán levő kis vízeséssel ellátott úszómedencében, vagy a jacuzzi, a fedett medence, a mozgásra vágyóknak a fitness, a kikapcsolódást pedig a szórakoztató animáció valamint a színpadi műsorok nyújtják.

Lehet még ping-pong vagy biliárd meccseket is játszani. A fáradt vendégek számára tökéletes a szauna mint pihentető és méregtelenítő alkalmatosság. A séták alatt élvezhető a csodálatosan díszített kert szökőkúttal.

Az étkezések félpanzió – büfé rendszerben zajlanak, exkluzív reggeli és vacsora fogyasztható az elegáns étteremben.

FILED UNDER : Utazás