dvweb.hu /

A világ legjobb Spa kozmetikumai Izraelből és Jordániából!

A teljesség igénye – NevO, H&B, SPA original +, Dead Sea Treatment, Sea SPA stb. – nélkül bemutatunk a világ leghatékonyabb és megfizethető kozmetikumaiból párat!

A Holt-tenger…

Gyógyhatásairól és a tengerről már írtunk a The Code Jordán kozmetikum kapcsán. A sótartalom és egyedülálló ásványok megannyi bőrszépítő és gyógyító hatással bírnak. A panorámája sem utolsó pl. Massadából szemlélve.

A szeretet, szerelem, azaz az AHAVA

Az AHAVA a legnagyobb izraeli Holt-tengeri kozmetikumokat gyártó cég, az alapanyagokat ők szállítják a többi kozmetikumot gyártó cégnek is. Így izraeli Dead Sea Spa esetén érdemes az AHAVA-t választanunk.

AHAVA

Árfekvése közepes, a standard drogériákban árult mass médiában reklámozott kozmetikumoktól drágább, a Shiseido-tól, Dior-tól stb. jóval olcsóbb. Minősége ezektől természetesen nem marad el!

Ha lehetőségünk van rá, Izraelben vásároljuk meg, mert nemcsak olcsóbb, mint Magyarországon, de grátisz terméket is kapunk bizonyos értékű vásárlás felett és a reptéren az adót (kb. magyarországi áfa) visszafizetik számunkra!

Gigi, színésznő vagy kozmetikum?

A Gigi-vel több magyar kozmetikában is találkozhattunk már, 2 évtizede van jelen a magyar piacon, a termékek magas minőségűek, nagyon hosszú ideig használhatók (egy 4-5.000 Ft-os arckrém fél évig kitart napi használattal) bolti hálózatban azonban nem kaphatók.

Créma és Keff a Sano-tól

Magas minőségű, ám design szempontjából elégtelent kapó luxuskozmetikai termékek. A csomagolás miatt esik ki a luxus kategóriából, ám vigasz lehet, hogy talán épp ezért egy 500 gr-os fekete iszapot már kb. 600 Ft-ért beszerezhetünk. Ugyanez az AHAVA esetében 500 gr tekintetében kb. 3-3.500 Ft.
Nagyon jók a Créma testápolók és kézkrémek is, a fürdősó is olcsón megvehető!

Leg… leg… leg… : Rivage…

A Holt-tengeri kozmetikumok közül ez a Jordán produktum – minden bizonnyal az egyik – legdrágább… de tapasztalataink alapján egyben – az egyik – legjobb is!

Rivage

Nem mentes az illatanyagoktól, de nincs irritáló hatása. A testre ajánlott iszap ezen esetben bátran használható az arcon is, amit a Créma esetében pl. semmikép ne tegyünk, mert erősen színez. A fürdősók sorát próbáltuk végig, ilyen illatanyagokkal kifejlesztett és selymesítőt másutt nem találtunk!

A body spray illata kellemes, ellenben nem elég tartós, de a krémek egyik csodákra képesek. A design és a tartalom is első osztályú a Dead Sea Cosmetics and Spa kategóriában! Jordániában sokkal olcsóbban vásárolhatjuk meg, – minden üzletben kapható Amman-tól Aqabá-ig – mint idehaza, ami ráadásul körülményes is.

FILED UNDER : Szépség , Vásárlás